Tjänster inom grafisk design

Säljande formgivning för alla kanaler

Jag arbetar med allt från att ta fram grafiska profiler till enhetliga marknadsföringspaket för både tryckt och digital media. Det som ser bra ut på brevpapper ska även se bra ut i en banner. Ett företags visuella identitet ska fungera i alla kanaler.

Jag formger hemsidor, nyhetsbrev, bioaffischer, filmomslag, bokomslag, kataloger, roll-ups, tidningsannonser, visitkort, Ipad presentationer – ja i stort sett allt som jag leverera en design till.

Nå ut till era kunder

Hur gör man då för att lyckas? Jag lyssnar på uppdragsgivarnas önskemål och försöker att visuellt möta deras önskemål på bästa möjliga sätt med en grafisk design som tydliggör deras varumärke och produkter.
Grafisk design och formgivning som ska tilltala så många som möjligt är ibland en balansgång.

Bildbehandling

En av hörnstenarna i mitt arbete är bildretusch och bildbehandling. Att lägga extra tid på bildbehandling lyfter ofta hela designen och skapar ett starkare OBS-värde. Ofta är det viktigt att bilden i sig är säljande och kan lyfta budskapet och ge annonsen eller omslaget en extra knuff framåt.

Mina verktyg

Mina ögon och öron. Min omgivning. Mina kunder.
Jag arbetar med papper och penna, Photoshop, Illustrator och InDesign.
Adobe Creative Cloud är en svit som jag bor i, Adobe har verkligen lyckats med sin produktutveckling av CS-sviten. När man arbetar med grafisk design så är Adobes produkter standard. Adobes verktyg för att producera för flera kanaler samtidigt är bra och spar mycket tid för producenterna, att producera för desktop, läsplatta och mobil i ett program möjliggör ett mer flexibelt arbetssätt.